top of page

 

Vega-test:

Vegatesten blev i 70'erne udviklet af to tyske læger Helmut Schimmel og Peder-Georg Rademacher, og den bruges til at afdække kroppens forskellige ubalancer. 

Vegatesten er en videreudvikling af elektroakupunkturen og maskinen er EU-godkendt og registreret som et medicinsk produkt på linje med ultralydscannere. 


VEGA er endvidere EN ISO 9001:2000 og EN 13485:2000 certificerede 

Vegatesten tager udgangspunkt i måling af hudmodstanden efter stimulation af et akupunktur punkt. 

Vegatesten er en test, der måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer, og man måler om kroppen er belastet med virus, bakterier, giftstoffer, tungmetaller, svampe eller psykiske chock, stressbelastninger eller om kroppen er påvirket af elektromagnetisme fra mobiltelefoner og el-apparater.

Ændring af hudmodstanden opstår ved, at nervebanerne giver en elektrisk hudreaktion, når man sender en elektrisk frekvens igennem bindevævet, der ikke fungerer optimalt.  


Den elektriske frekvens går gennem det ikke optimale område, som derefter giver en elektrisk respons til rygmarven og returneres via nervebaner til huden. 


Det vil sige, at ved en målrettet elektrisk provokation af et ubalanceret område i kroppen vil skabe en ændring af hudens modstand.

Baseret på Vega testen tilbyder jeg dig diverse råd om bl.a. kost,  naturmedicin, vitaminer, mineraler, fedtsyrer, urter og homøopati til at starte en udrensning og/ eller genopbygning af en sund balance for din krop og psyke. 

Den sunde balance giver øget glæde og livskvalitet.

IMG_1832_edited.jpg
bottom of page